OPS2016 Pedagogiset asiakirjat, esiopetuksen tulostepaketti (Pedagogiset asiakirjat)

Päivitetty viimeksi: 10.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedostopaketti tietokoneellesi ja pura se. Avaa sitten Pedagogiset asiakirjat -rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa tiedostot (voit tuoda kaikki kerralla). Tiedostot on nyt tallennettu Primukseen.

Kaikki esiopetuksen OPS 2016 oppimisen ja koulunkäynnin lomakkeita vastaavat tulosteet on pakattu Tiedostot-otsikon alta ladattavaan zip-tiedostoon. Paketti sisältää tulosteet:

• Pedagoginen arvio
  • Oppimissuunnitelma
  • Pedagoginen selvitys
  • HOJKS

Kullakin tulosteella näytetään tietoja, joita vastaavalla lomakkeella on täytetty Wilmassa.

Erillisenä tiedostona on tulostepohja "Toteutetut tukitoimet 2016 esiopetus", jonka voi ladata ja lisätä asiakirjojen liitteeksi. Asiakirjoihin ei tulostu Wilman lomakkeelle haetut toteutetut tukitoimet, vaan niitä varten on em. oma tulostepohja, jonka voi lisätä koottuun tulosteeseen mukaan. Näin tukitoimet saadaan halutessa mukaan, ja ne tulostuvat siististi omalle erilliselle sivulleen.