Lapsen varhaiskasvatussuunnitelma (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 24.11.2022

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Pedagogiset asiakirjat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on tulostepohja lapsen varhaiskasvatussuunnitelman tulostamista varten. Tulosteessa on samat kentät kuin varhaiskasvatussuunnitelman lomakkeella.