Lapsen varhaiskasvatussuunnitelma (Pedagogiset asiakirjat)

Päivitetty viimeksi: 26.9.2022

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on lomakemalli lapsen varhaiskasvatussuunnitelman (VASU) tekemiseen. Lomakkeella voi luoda uuden VASUn tai muokata olemassa olevaa. Tehty asiakirja näkyy Wilmassa lapsen Tuki-sivulla Muut asiakirjat -otsikon alla ja tallentuu Primuksen Pedagogiset asiakirjat -rekisteriin.

Ota käyttöön myös profiililomake, jonka avulla voi katsella tehtyjä varhaiskasvatussuunnitelmia Wilmassa.

Lomakkeen tietoja vastaava tuloste löytyy täältä. Huom. Tuloste on vielä vanhan lomakemallin mukainen, se päivitetään lähitulevaisuudessa.