Tukitoimen kirjaus (Tukitoimet)

Päivitetty viimeksi: 29.8.2022

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Kirjauslomakkeella kirjataan lapselle annettuja tukitoimenpiteitä. Profiililomakkeella voi tarkastella kirjattuja tietoja.

Kasvattajat voivat kirjata tukitoimenpiteitä kaikille lapsille. Kasvattaja näkee ja voi muokata niitä toimenpiteitä, joissa hän on merkinnän tekijä. Vastaava opettaja/kasvattaja voi muokata oman ryhmänsä lasten osalta myös muiden kasvattajien tekemiä merkintöjä. Myös henkilökuntaan kuuluva voi kirjata tukitoimenpiteitä.

Ne tukimuodot, joita toimintayksikössä/kunnassa tarjotaan, kirjataan etukäteen Primuksen Tukimuodot-rekisteriin. Rekisterin sisältöä käytetään tukitoimien kirjauslomakkeessa, Tukimuodot-valikossa.

Niille tukimuodoille, jotka saavat näkyä myös huoltajalle, rastitaan Tukimuodot-rekisterissä kenttä Näkyy huoltajille Wilmassa.

Lomakkeen kuva