Sökfunktionen i Wilma

Uppdaterad: 14.12.2020

På en del sidor i Wilma finns en sökfunktion enligt bilden nedan. Sökfunktionen finns på sådana sidor som visar information från register i Primus, men som inte innehåller några andra egentliga funktioner. Exempel på sådana sidor är bl.a. Disciplinära åtgärder, Kurser, Meningsbanken, Inventarier och Bibliotek. De här sidorna är synliga för användaren i Wilma såvida han/hon hör till en användargrupp som i Användargruppsregistret har tilldelats rätten att se registren i fråga. Obs! Sökfunktionen finns automatiskt tillgänglig på alla de sidor där den kan användas.

Med hjälp av sökfunktionen kan du snabbt hämta fram information med önskad sökning (t.ex. studerandens namn). Nedan visar vi två alternativ för att ställa in vilka sökfält och uppgifter som ska synas på sidorna i Wilma.