Ändra barnets uppgifter (Barn)

Uppdaterad: 23.10.2023

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med den här blanketten kan man som pedagog eller medlem av personalen uppdatera uppgifter om barnet i Wilma. du kan lägga till eller uppdatera bl.a. uppgifter om barnets vårdnadshavare, allergier, stödbehov och personer som får hämta barnet.