FPA: Individuell studieplan OT6r (Studerande)

Uppdaterad: 5.6.2023

Filer

ClosedHur få in utskriften i Primus?

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Vi har uppdaterat utskriftsmallarna för planen i juni 2023, så att de ändringar som träder ikraft då är beaktade i utskrifterna.

Den individuella studieplanen för FPA

På FPA:s blankett finns en del ikoner som det inte går att få med på Primus-utskriften, men Primus-utskriften är godkänd av FPA. Om det görs ändringar i den ursprungliga blanketten ska läroanstalten se till att uppdatera sin blankett. Blanketten finns också i webbformat på FPA:s sidor så den kan fyllas i och skrivas ut också där. Vår anvisning här gäller den motsvarande Primus-utskriften, där en del av informationen hämtas direkt från systemet och resten fylls i för hand.

Spara de utskriftsfiler som finns under rubriken Filer på din dator. Hämta även FPA:s logo som bild genom att klicka på FPA_logo.JPG. I slutet av anvisningen finns instruktion om hur logon läggs in på blanketten.