LP 2016 Avgångsbetyg från den grundläggande utbildningen 10.2.2020 (Studerande)

Uppdaterats: 1.4.2022

Filer

Denna utskriftsmall för avgångsbetyg från den grundläggande utbildningen är utfärdat enligt grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen som Utbildningsstyrelsen fastställt 10.2.2020.

Spara utskriftsfilen ovan på din egen dator. Öppna Primus Studeranderegister och utskriftseditorn. Klicka på Funktioner / Kopiera från fil och öppna filen som du nyss sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Om det finns flera filer, gör samma för alla.

Bild på utskriften