Aktivera kommunikationsmodulen för småbarnspedagogik

Småbarnspedagogik

Uppdaterad: 14.2.2022

De egenskaper som nämns i denna artikel är tillgängliga även för de kunder som inte har ingått avtal om verksamhetsmodulen för småbarnspedagogik. Information om ibruktagningen av verksamhetsmodulen finns i en annan anvisning.

OBS! Då ni vill använda de här kommunikationsfunktionerna bör barnen inom småbarnspedagogiken också vara beaktade i det totala licensantalet för kommunen. Följande egenskaper ingår i kommunikationsmodulen:

• Kommunikation via Wilma
  • Enkäter
  • Planer för småbarnspedagogik
  • Dokument om stöd
  • Övriga blanketter

Gör förberedelserna nedan (stegen 1-7) för att aktivera kommunikationsegenskaperna. Efter dessa obligatoriska steg finns det ännu några länkade anvisningar om de inställningar och funktioner som ofta används inom småbarnspedagogiken.