Primuksen käyttäjätunnusten liittäminen henkilökortteihin

Primus-tunnuksetKäyttöoikeudet

Päivitetty viimeksi: 5.12.2019

Primuksen ja PrimusQueryn käyttö edellyttää tietosuoja-asetuksen vuoksi, että jokainen käyttäjätunnuskortti on linkitetty oikeaan henkilöön. Jos linkitystä ei ole vielä tehty, se on tehtävä jokaiselle käytössä olevalle käyttäjätunnuskortille. Ainoastaan Wilman Primus-tunnus-kortille ei täytetä opettaja-/henkilökuntakorttia.

Huom. ​Mikäli kenttää ei ole täytetty, ei kyseisellä käyttäjätunnuksella näe Primuksessa minkään henkilörekisterin kortteja eikä PrimusQuery-siirroissa ole mukana minkään henkilörekisterin korttien tietoja.