Osaamisen tunnistaminen ja hyväksyminen (Osaamisen tunnustaminen)

Päivitetty viimeksi: 4.5.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opiskelija voi anoa osaamisen tunnistamista tai tunnustamista Wilman kautta. Siitä menee ilmoitus opettajalle/kouluttajalle, joka voi käsitellä anomuksen omassa Wilmassaan. Osaamisen tunnistaminen ja hyväksyminen voidaan tehdä myös yhdellä kertaa vastuuhenkilön Wilma-näkymässä. Keskustelun ja dokumenttien pohjalta vastuuhenkilö hyväksyy osaamisen tunnistamisen ja kirjaa kaikki siihen liittyvät asiat lomakkeelle.

Hyväksytty osaamisen tunnustaminen näkyy opiskelijan Opinnot-sivulla suurennuslasi-ikonilla, jossa on vihreä väkänen. Hylätyn tunnustamisen suurennuslasin päällä on punainen väkänen.