Sijoitusmahdollisuudet ja päällekkäisyydet

Sijoittelu

Päivitetty viimeksi: 22.3.2019

Päällekkäisyys tarkoittaa, että opiskelijan, opettajan tai opetustilan työjärjestykseen on merkitty kaksi eri oppituntia samaan ajankohtaan. Päällekkäisyydet on oletuksena estetty Kurressa, ja työjärjestyksissä esitetään harmaalla vinoviivoituksella ne ajankohdat, jotka ovat jo varattuja.

Päällekkäisyyden voi kuitenkin sallia valitsemalla Asetukset / Päällekkäisyydet / Päällekkäisyydet varmistetaan erikseen. Jos päällekkäisyydet on sallittu, Kurre kysyy vielä varmistuskysymyksen ja kertoo, mitä opettajaa/opetustilaa ja kuinka monta opiskelijaa päällekkäisyys koskee. Listan olemassa olevista päällekkäisyyksistä saa sijoitteluikkunan Päällekkäisyydet-tulosteella.