Närvaroplanering i Wilma

eIPLäsårsplanering

Uppdaterad: 14.12.2020

Studerandespecifik närvaroplanering är möjlig även i Wilma. Funktionen är tillgänglig på sidan Grupper samt på studerandens eIP-sida i Wilma. På sidan Grupper kan närvaroplanering göras för hela gruppen i fråga och på studerandens eIP-sidan kan planeringen göras för en specifik studerande och för kursen i fråga.

Planeringen är möjlig i lärarens Wilma. Studeranden kan tills vidare inte själv ändra sina planerade närvarouppgifter. Vid IP-diskussioner kan läraren/utbildaren och studeranden/examinanden tillsammans fundera på vilka timmar studeranden ska delta i och läraren/utbildaren kan göra ändringarna.