Generera innehåll i fältet

Fält

Uppdaterad: 29.1.2021

Det är möjligt att automatiskt generera innehåll i textfält. Innehållet som skapas är av sju olika typer: slumpmässig teckenrad (lösenord), användarnamn, e-post, krypterad personbeteckning, fortlöpande numrering, slumpmässig nummer och avtalsnummer. Innehållet kan också kopieras till ett annat fält i registret med "Kopiera till fält"-funktionen.

Du kan generera innehåll i ett textfält genom att först måla alla personer, kurser e.dyl. som ändringen gäller. Klicka på fältet med musens högerknapp och välj Skapa innehåll. Välj ett av alternativen.