Utskrifter som brev

Utskrift som brev

Uppdaterad: 26.11.2020

Med hjälp av utskriftseditorn är det möjligt att göra dokumentmallar som du kan använda för att printa ut personliga och privata dokument för en större grupp. Med utskriftseditorn kan du göra blanketter, ansökningar, intyg, brev och olika listor. I den här instruktionen får du veta mer om grunderna i utskriftseditorn och hur man gör enkla dokument. Vi gör ett brev som exmpel på hur du kan använda utskriftseditorn.

Att göra ett nytt dokument

• Öppna studeranderegistret och tryck på Funktioner / Skriv ut / Utskriftseditor. Du kan också få fram utskriftseditorn genom att trycka på F5.
  • När du öppnar utskriftseditorn är fönstret tomt och du kan börja göra ett nytt dokument. Om det från tidigare finns en dokumentmall öppnad i utskriftseditorn ska du trycka på Funktioner / Ny