Lukioiden lukuvuosikello

Lukuvuosikello

Päivitetty viimeksi: 16.11.2023

Lukioiden lukuvuosikello on koulusihteereiden ja rehtoreiden kouluhallinto-ohjelman tehtävien tarkistuslista. Siitä voi tehdä myös kunnan yhteisen ohjekirjan/prosessikuvauksen niin uusille kuin nykyisillekin tehtävien hoitajille.

Laatimamme DOCX-muotoinen asiakirja on perusrunko, joka ei sovellu käyttöön sellaisenaan, vaan ennen käyttöönottoa pääkäyttäjän, tai muun henkilön jolla on kokonaisnäkemys kunnan koulutoimen prosesseista, täytyy muokata sitä vastaamaan oman kunnan toimintatapoja ja tarpeita.

Muokkaamisen jälkeen pääkäyttäjä julkaisee lukuvuosikellon koulujen käyttöön. Ohjelmien käytön suunnittelu ja koordinointi tällä tavoin luovat edellytykset koulujen sekä koulutoimiston yhtenäisiin toimintatapoihin, ja sitä kautta ajan tasalla olevan ja luotettavan tiedon hakemiseen ohjelmista.

Voit ladata lukuvuosikellon tietokoneellesi tämän ohjeen lopussa olevasta linkistä.