LOPS2016, profiililomake Wilmaan (Kurssit)

Päivitetty viimeksi: 27.4.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeen avulla opettajat voivat katsoa oppimäärien ja kurssien tietoja Wilmassa. Lomake on tarkoitettu erityisesti lukion uuden paikallisen opetussuunnitelman 2016 kurssien tietojen katseluun.

Lomakkeella näkyy useita kurssin tietoja, kuten lyhenne, nimi, tyyppi, opintoviikkomäärä ja yhteishaun tiedot. Myös kuvaus, arviointiperusteet, tavoitteet ja keskeiset sisällöt näkyvät siten, kuin ne on valtakunnallisissa opetussuunnitelman perusteissa annettu. Tiedot tulevat Wilmaan Primuksen Kurssit-rekisteristä, jonne taas ne saadaan siirtotiedoston avulla (ks. ohje LOPS 2016: Uudet kurssit Primukseen).