LOPS 2016 Lukion jaksotodistus (yo-suoritukset, poissaolot)

Päivitetty viimeksi: 17.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on lukion jaksotodistus, johon tulostuu tuoreimmat arvosanat lihavoituna ja valitut kurssit *-merkillä. Todistuksesta käy ilmi myös edellisen jakson kurssikohtaiset poissaolot sekä opiskelijan kurssimäärät kurssityypeittäin jaoteltuna. Lisäksi todistuksen alaosaan tulostuvat opiskelijan yo-kirjoitusten ilmoittautumiset ja suoritukset, mikäli tämä on aloittanut tutkinnon suorittamisen.