Anhållan om att avlägga kurs självständigt

Uppdaterad: 16.12.2021

Filer

Den relaterade beslutsblanketten för rektorn finns i en separat anvisning .

ClosedHur läser man in en blankett i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

En studerande kan anhålla om att avlägga en kurs på egen hand genom att fylla i den här blanketten i Wilma. Rektorn meddelar sitt beslut på en separat blankett varefter också studeranden kan se det i Wilma. I den här anvisningen finns även en profilblankett som visar både ansökan och beslutet.