Att ange utskriftsvillkor

UtskriftsvillkorBearbetning av utskrift

Uppdaterad: 27.11.2020

Med utskriftsvillkoren kan du påverka vilka uppgifter som ska skrivas ut, i vilket format de är och vilka uppgifter som ska lämnas bort. I den här artikeln finns exempel på olika utskriftsvillkor.

Från och med version 4.51 av Primus är det möjligt att kopiera cellens flikar. Kopiera-knappen gör en identisk kopia av en vald flik, och på så vis behöver man inte mata in flikens alla uppgifter på nytt.