GLP 2016 Kursutskrifter (Kurser och Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande eller Kurser (beroende på utskrift), välj Funktioner / Kopiera från fil och välj den relevanta filen.

Med hjälp av de här utskrifterna kan du granska och jämföra kursinformation.

• Du ser snabbt t.ex. om alla beskrivningar och innehåll har uppdaterats enligt den nya läroplanen.
  • Du kan också kontrollera att alla de lärokurser som inte behövs i den lokala läroplanen är arkiverade eller raderade (såsom sällsynta B3-språk)
  • Du kan skriva in kursernas motsvarigheter för hand om de saknas. I vår överföringsfil är motsvarigheten markerad, om kurserna har haft exakt samma namn i den nya och i den gamla läroplanen. Små skillnader i innehållet har inte beaktats, utan motsvarigheten har konstaterats enbart enligt kursens namn.

Du kan ta ibruk bara den utskrift du behöver eller så alla utskrifter. Utskrifterna kan bearbetas i utskriftseditorn i det register som utskriften gäller, alltså antingen i Studerande-registret eller Kurser-registret. För bilder på utskrifterna, se den motsvarande finska anvisningen genom att byta språk via jordgloben uppe till vänster i anvisningen.

Innan du börjar använda utskrifterna, importera kurserna för GLP 2016 till Kurser-registret. Överföringsfilen hittar du här.