Gemensam Kurre - licenser

Regionalt samarbete

Uppdaterad: 23.3.2020

När två olika Primus-program använder en gemensam Kurre-server accentueras Kurre-licensens betydelse. Som standard ser huvudanvändarna av de båda Primus-programmen endast sin egen skolas uppgifter i Kurre och Wilma. I och med licensändringar kan man hamna i en situation där en Kurre-fil inte är synlig för någondera huvudanvändaren. I denna anvisning beskrivs hur licensändringar görs korrekt och hur man söker fram eventuella försvunna filer.