Placeringsmöjligheter och överlappningar

Placering

Uppdaterad: 6.3.2020

Överlappningar innebär att två olika lektioner infaller samtidigt i studerandens, lärarens eller utrymmets schema. Standardinställningen är att överlappningar inte är tillåtna, och i schemat visas de upptagna tiderna på en botten med gråa snedstreck.

Du kan ändå tillåta överlappningar genom att välja Inställningar/Överlappningar/Bekräfta överlappningar. Om överlappningar är tillåtna kommer Kurre ännu att be dig bekräfta överlappningen och informera dig om vilken lärare/vilket utrymme överlappningen gäller samt hur många studerande. Du får fram en lista över överlappningarna i Placeringen genom att välja utskriften Överlappningar.