Wilmas schema i iCalendar-format

iCalendarPublicera schema

Uppdaterad: 10.3.2020

Wilmas schema kan överföras till andra kalenderprogram som stöder iCal-format (t.ex. Microsoft Outlook). Det gör du genom att först skapa en länk i Wilma som sedan kopieras in kalenderprogrammet. Länken ska inte ges åt utomstående, eftersom vem som helst kan öppna den i en annan kalender.

Alla Wilma-användare som ser sitt schema i Wilma kan använda funktionen. Man kan överföra endast sitt eget schema.