Inställningar för textmeddelanden

Tekstiviestit

Uppdaterad: 2.5.2023

Det är möjligt att skicka textmeddelanden till studerande, vårdnadshavare, lärare och övrig personal från Primus. Inställningarna och gränssnitten som beskrivs här gäller även textmeddelanden som sänds via Wilma. Textmeddelanden som skickas både via Primus och Wilma skickas från Primus server.

Funktionen finns både i personregistren och i Bedömning-registret. Via Bedömning-registret är det lätt att skicka meddelande till en specifik undervisningsgrupp och via t.ex. Studerande-registret är det enkelt att skicka till en viss klass eller en enskild studerande.