E-post och textmeddelanden från Primus

E-post Textmeddelanden

Uppdaterad: 11.3.2024

Om du håller på att ta i bruk denna funktion, gör först de förberedelser som tas upp i anvisningarna E-postinställningar och Inställningar för textmeddelanden.

Via Primus är det möjligt att skicka e-post och textmeddelanden. Meddelandefunktionen finns i registren under Tilläggsfunktioner. Med hjälp av Primus e-post- och sms-funktioner får lärarna automatiskt aktuella mottagarlistor över alla sina undervisningsgrupper och över vårdnadshavarna till eleverna i grupperna. Det går även smidigt att välja ut mottagarna, t.ex. med hjälp av Primus färdiga sökrutiner.