Tiedonsiirto oppimisympäristöihin

Tiedonsiirto Primuksesta

Päivitetty viimeksi: 2.4.2019

Tiedonsiirto oppimisympäristöihin käynnistetään Opiskelijarekisterin Tiedonsiirrot-valikosta. Valitse kohta Tiedonsiirron lähetys Primuksesta.

Valittavissa on kolme valmista vaihtoehtoa, Sanoma Pro -tiedonsiirto, Tiedonsiirto oppimisympäristöihin (Opit-käyttäjätunnus) ja Tiedonsiirto oppimisympäristöihin (Wilma-käyttäjätunnus).

Samannimiset tiedonsiirrot löytyvät lisäksi myös Opettaja-, Henkilökunta- ja Arviointirekisteristä.