HTML-muotoinen tiedonsiirto Exceliin

Tiedonsiirto Primuksesta

Päivitetty viimeksi: 4.4.2019

Primuksen tietoja voi siirtää taulukkolaskentaohjelmiin joko csv- tai html-muodossa. Csv ei sisällä mitään muotoiluja, html:ssä on mukana esim. luettelotulosteissa ja koosteissa käytetyt taustavärit. Csv on täsmällisempi, ts. tiedot asettuvat varmemmin oikeisiin sarakkeisiin. Html-muoto saattaa sisältää esim. ylimääräisiä tyhjiä sarakkeita.

Kumpikin tiedostomuoto avautuu taulukkolaskentaohjelmassa siten, että jokainen opiskelija on omalla rivillään ja jokainen opiskelijaa koskeva tieto omassa sarakkeessaan. Siirtoa voi käyttää myös muissa rekistereissä, esim. opettaja- tai kurssitietojen siirrossa.