OPS2016 käyttäytymisen liite (käyttäytymisen arviointi, lauseet, muut arvosanat + sanallinen arviointi)

Päivitetty viimeksi: 8.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä ohje sisältää käyttätymisen liitteet perusopetuksen väli- ja lukuvuositodistuksen yhteyteen. Näissä malleissa tulostetaan käyttäytymisen arvioinnin aiheet Muiden arvosanojen aiheet -kentästä ja arvosanat Muut arvosanat -kentästä. Lisäksi tulostetaan käyttäytymisen aineen kurssisuorituksen vapaamuotoinen sanallinen arviointi, jos sellainen on kirjattu opiskelijalle.

Todistukset sopivat sekä ala- että yläkoulun tarpeisiin. Pohjat ovat muuten samanlaisia, mutta toinen on lukuvuositodistus ja toinen välitodistus.