TUVA - todistus suoritetuista koulutuksen osista

Päivitetty viimeksi: 22.5.2023

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

TUVA-koulutus alkoi 1.8.2022. Tämän ohjeen todistus annetaan opiskelijalle, kun hän on suorittanut henkilökohtaistamisessa sovitut koulutuksen osat. Suoritettuja koulutuksen osia tulee olla vähintään 4 viikkoa, joista yhden tulee olla kaikille yhteinen koulutuksen osa, vähintään 2 viikon laajuisena. Tämä todistus annetaan myös opiskelijan pyynnöstä.

Tarkista tulostettavat kurssityypit ja rasti tarvittaessa teillä käytössä olevat, jos ne ovat eri nimellä kuin Visman ohjeessa. TUVA-koulutuksen opintojen laajuudet ilmoitetaan viikkoina. Wilmassa ne kirjataan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti Opintoviikkoja-kenttään (suoritusruutuun) tai Ov-sarakkeeseen arviointikirjassa.