Tekstiviestiasetukset

Tekstiviestit

Päivitetty viimeksi: 21.11.2022

Primuksesta voi lähettää tekstiviestejä opiskelijoille, huoltajille, opettajille ja muulle henkilökunnalle. Tässä kuvatut asetukset ja rajapinnat koskevat myös Wilman tapahtumista lähteviä tekstiviestejä. Sekä Primuksen että Wilman kautta lähtevät viestit lähettää Primus-palvelin.

Toiminto löytyy sekä henkilörekistereistä että Arviointi-rekisteristä. Arviointirekisterin kautta on helppo lähettää viestit tietylle opetusryhmälle, opiskelijarekisterin kautta taas luokille tai yksittäisille opiskelijoille.