Varattavat ajat

TapahtumakutsutTapahtumakalenteriVanhempainvartti

Päivitetty viimeksi: 12.8.2019

Tässä ohjeessa on ohjeistettu varattavien aikojen luonti. Jos haluat luoda tapahtuman, johon voi ilmoittautua mutta ei tarvitse varata aikaa (esim. koulun juhlat), katso ohje Tapahtuman luominen ja tapahtumakutsujen lähetys.

Opettaja voi merkitä omaan kalenteriinsa valmiita aikoja esim. arviointikeskusteluille tai muille keskusteluille. Huoltajat näkevät Wilmasta vapaat ajankohdat ja voivat varata sopivan ajan. Opettaja näkee kuhunkin ajankohtaan ilmoittautuneet ja voi tarvittaessa perua käyttämättömät ajat ja luoda uusia.

Aloita klikkaamalla Wilman etusivun kalenterin alta Uusi tapahtumakutsu -linkkiä tai avaa Viestit-sivu ja klikkaa Lähetä tapahtumakutsuja -painiketta. Kummastakin avautuu Uusi tapahtumakutsu -sivu.