Fostrande samtal (Disciplinära åtgärder)

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med blanketten i den här instruktionen går det att lägga till och ändra uppgifter om fostrande samtal. För att få fram de fält som behövs för blanketten behöver du använda Primus version 4.46d eller nyare.

I Wilma-versioner som är äldre än 2.17 går det endast att använda en blankett för Disciplinära åtgärder-registret. Om du vill ha skilda blanketter t.ex. för fostrande samtal och kvarsitting ska programmen uppdateras till Wilma-version 2.17 och Primus-version 4.47.