HTML- och PDF-utskrifter

Kurres utskrifter

Uppdaterad: 20.11.2020

Skolans arbetsscheman kan läggas fram antingen i Wilma eller på skolans hemsida. Kurre formar HTML-arbetsscheman för alla klasser, lärare och utrymmen och en sammanfattningssida, från vilken det finns länkar till alla arbetsscheman. Från version 7.11 framåt kan alla utskrifter också sparas i PDF-format.

Obs! Använd Html-arbetsscheman -funktionen, då man vill göra arbetsscheman till alla lärare, klasser och utrymmen samt en inledningssidan med länkar till alla dessa. Ifall du vill göra html-arbetsscheman till en enskild eller till några klasser, se nedre delen Övriga Html-utskrifter.