Timantal enligt person, grupp och utrymme

Timantal

Uppdaterad: 20.11.2020

Bland utskrifterna i Kurres Grunduppgifter finns utskriften Timantal. Med den går det att ta fram en sammanfattning över timantalet för studerandena, grupperna (klasserna) och utrymmena. I sammanfattningen visas timantalen både periodvis och för hela året, indelat i obligatoriska, valbara och andra studier.

Du kan ställa in timantalsutskrifterna på många sätt enligt behov. Till vänster i fönstret kan du kryssa för de resurser som ska med på utskriften eller välja "Alla". Med Välj uppgift(er) anger du vilka sammandrag du vill ha på utskriften. På fliken Funktioner kan du välja om du vill inkludera timmar från andra filer och/eller om enbart de som beaktas i arbetsmängden ska med. På fliken Perioder väljer du om du vill printa en viss period eller ett visst intervall.