Nyckelkoder till vårdnadshavare (engelska)

Uppdaterad: 31.1.2022

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Här finns de engelskspråkiga breven för utdelningen av nyckelkoder till vårdnadshavare. Systemet hämtar in vårdnadahavarnas personliga nyckelkoder på utskriften. Med hjälp av koden kan en vårdnadshavare sedan skapa sig ett Wilma-konto.Du kan bearbeta brevet och exempelvis sätta in fler allmänna anvisningar om Wilma. Varje vårdnadshavare ska ha ett separat brev med sin nyckelkod.