Lärarinformation, gs och gy (Lärare)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Lärare och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Syftet med utskriften är att samla ihop alla de uppgifter som kan påverka lönen. Ta alltid reda på vilka kollektivavtal som gäller.

På utskriften är alla datafält lätta att skilja från fältrubriker och annan text tack vare den blå fontfärgen.

Utskriften fungerar som en mall, vilket betyder att du kan ändra den så att den passar er skolas behov. Cellerna är jämnstora, vilket underlättar om du vill byta ut en uppgift till en annan, och det finns också utrymme för att lägga till nya fält. Fälten har samma namn i Primus och på utskriften.