Passerkort för studerande (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Utskriften används för att skriva ut fotoförsedda kort. Printa på ett tjockare papper, klipp ut korten och lägg dem t.ex. i plastfickor eller laminera dem. På varje utskrift ryms åtta kort fördelade i två staplar och på fyra rader. Om du vill kan du ändra kortens storlek och därmed också ändra antalet kort som ryms på utskriften.