PISA-deltagare (Studerande)

Uppdaterad: 14.11.2023

Anvisningen och utskriften är uppgjorda i enlighet med PISA 2022.

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här utskriften kan användas för att skriva ut uppgifterna över dem som deltar i PISA-undersökningen (2022). Utskriften är en lista med följande uppgifter:

• förnamn och tilltalsnamn
  • årskurs
  • kön (kvinna=1, man=2)
  • födelsetid (månad/år)
  • studieprogram (koderna 1-6)
  • specialundervisning (koderna 1-5)
  • invandrarbakgrund
  • stöd för lärande och skolgång
  • särskilt stöd: lärokurser för läroämnena
  • särskilt stöd: undervisningsplats

De elever som ska vara med i undersökningen kan du söka fram med en sökrutin av följande slag: Personbeteckning >= "010206" OCH Personbeteckning <= "310107". I utskriftsinställningarna används en förhandssökning som använder denna begränsning. (Ändra årtalen vid behov.)