Publicera och dölj scheman i Wilma

Publicera schemaAllmänna inställningar

Uppdaterad: 13.3.2023

Ett schema syns inte automatiskt i Wilma och inte heller för andra Kurre-användare eller andra skolor. Då alla scheman är färdiga ska du därför markera dem som offentliga för Wilma-användarna och för andra skolor. Man tar schemafunktionen i bruk genom att i registret Information om skolan kryssa i fältet Schemafunktionen i användning på varje läroanstalts kort.

I Wilma går det att dölja enskilda personers, klassers och utrymmens scheman, men också alla scheman för vissa perioder, t.ex. sådana perioder som fortfarande är under planering. Scheman bearbetas och döljs i Kurre.

Se instruktionsvideon om att publicera och dölja scheman i Wilma (på finska).