Omedelbara besked

Besked

Uppdaterad: 29.11.2019

Om du håller på att ta ibruk beskedsfunktionen, bekanta dig först med instruktionen om att Ta beskedsfunktionen i bruk.

Ett omedelbart besked är ett kort meddelande om en ny händelse i Wilma. Användaren kan ha fått ett nytt meddelande till sin interna post eller så kan en lärare ha lagt till en ny lektionsanteckning. Beskeden skickas oftast till e-posten, men det går också att skicka dem som textmeddelande. Användaren kan själv välja i Wilma, vilka händelser han/hon vill få besked om.