Wilma Daycare -sovellus Android-laitteille

Wilma-sovellusWilma Daycare -sovellus

Päivitetty: 15.4.2024

Huoltajat eivät käytä Wilma Daycare -sovellusta vaan Wilma-sovellusta. Sillä voi tehdä mm. hoitoaikavaraukset. Wilma Daycare on vain niiden asiakkaiden käytettävissä, jotka ovat hankkineet varhaiskasvatuksen toiminnanohjauksen erillisellä sopimuksella Vismalta. Lue lisätietoa palvelusta ja ota yhteyttä.

Wilma Daycare -sovelluksella päiväkodin henkilökunta voi tehdä lapsille läsnäolo- ja poissaolomerkinnät sekä merkitä kunkin päivän henkilökuntalukumäärän. Kukin käyttäjä voi tehdä ja muokata näitä merkintöjä ainoastaan oman ryhmänsä osalta.