Suomi.fi-palvelut ja hakuprosessi

Suomi.fi

Päivitetty viimeksi: 29.8.2023

Ohjelmissamme on toimintoja, jotka hyödyntävät Suomi.fi-palveluita. Käytännössä palveluita hyödynnetään

• käyttäjän vahvaan tunnistautumiseen (Suomi.fi-tunnistus)
  • huoltajaroolin luontiin (Suomi.fi-valtuudet)

Suomi.fi-palveluita käyttämällä kunnan on mahdollista säästää henkilötyöpäiviä sekä tehdä Wilmasta entistäkin mukavampi ja helpompi käyttää. Esimerkiksi avainkoodeja ei tarvitse enää luoda ja postittaa huoltajille, jos he luovat itse Wilma-tunnuksensa alusta asti Suomi.fi-valtuudet-palvelua käyttämällä. Kyseisen palvelun käyttö edellyttää myös Suomi.fi-tunnistus-palvelun käyttöä.