Dataöverföring från en Primus till en annan Primus

Dataöverföring från Primus

Uppdaterad: 20.11.2020

1) Öppna det register vars uppgifter du vil föra över. Om det gäller studerandeuppgifter ska du öppna Studeranderegistret, gäller det läraruppgifter ska du öppna Lärarregistret osv.

2) Klicka på Dataöverföringar / Dataöverföring från Primus. Det öppnas en ruta som visar en lista över alla överföringar som färdigt finns med och de som skolan redan har gjort.

3) Välj något av de färdiga alternativen eller välj "Ny dataöverföring". Klicka på Följande

Överföringstyp

4) Kryssa i PrimusW4.x som dataöverföringens typ och klicka på Följande.