Plan för småbarnspedagogik (Pedagogiska dokument)

Uppdaterad: 23.10.2023

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Pedagogiska dokument- och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Utskriftsmallen är uppdaterad 23.10.2023

Det här är en mall för att skriva ut planen för småbarnspedagogik för ett barn. På utskriften finns samma fält som på blanketten för småbarnspedagogikplanen.