Barnets plan för småbarnspedagogik (Pedagogiska dokument)

Uppdaterad: 11.10.2022

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här blankettmallen kan du använda för att utarbeta planen för småbarnspedagogik. Med hjälp av blanketten kan du göra en ny plan eller bearbeta en tidigare gjord plan. Det färdiga dokumentet syns i Wilma på barnets Stöd-sida under rubriken Övriga dokument och sparas i Primus-registret Pedagogiska dokument.

Ta även ibruk profilblanketten, som används för att kunna se de gjorda planerna i Wilma.

Se även utskriften som motsvarar blanketten.