Barnspecifikt memo, redigering (Studerandespecifika memon-registret)

Uppdaterad: 25.8.2022

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Det här är en blankettmall som kan användas för att registrera och ändra barnspecifika memon via Wilma.

Pedagogerna kan alltså med hjälp av denna blankett göra ett memo om ett barn eller så göra ändringar i tidigare memon. Memona sparas i Primusregistret Studerandespecifika memon.

Alla memon om ett visst barn syns i Wilma på barnets sida, på fliken Memon. Där syns datumet, ärendet i korthet samt förkortningarna för de personer som har deltagit i mötet.