Kela: Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma OT6 (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 5.6.2023

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Kelan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (OT6) -tulosteet on päivitetty 6/2023. Muutokset tulevat voimaan 5.6.2023.

Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma Kelalle

Kelan lomakkeessa on joitakin kuvakkeita, joita ei saa tulostettua Primuksen tulosteeseen, mutta Kela on hyväksynyt myös Primus-mallin. Jos alkuperäiseen lomakkeeseen tulee muutoksia, oppilaitoksen on huolehdittava lomakkeen päivittämisestä. Sama lomake on Kelan sivuilla myös verkkolomakkeena ja sen voi täyttää ja tulostaa sieltäkin suoraan. Tämä ohje koskee Primuksesta tulostettavaa vastaavaa tulostetta, johon osa tiedoista saadaan suoraan ohjelmasta ja loput täytetään käsin.

Tallenna Tiedostot-otsikon alla olevat tulostetiedostot omalle koneellesi. Tallenna myös Kelan logo kuvana Kelan_logo.jpg -linkistä samaan paikkaan. Logon lisääminen tulosteelle on ohjeistettu ohjeen lopussa.