Tilastointi Kurressa

Resurssit

Päivitetty viimeksi: 10.3.2021

Tilastointitoiminnolla tutkitaan ryhmäkokoja sekä opetustilojen käyttöä. Ryhmäkokojen tilastosta käy ilmi tuntikehys ja ryhmäkokojen keskiarvot; opetustilojen tilastosta taas niiden käyttö- ja täyttöasteet. Tilastointitoiminto löytyy Kurren perustietoikkunan Tulosteet /Tilastointi-valikosta.

Tilastointitoiminnon käyttöoikeus annetaan käyttäjäryhmittäin:

1. Avaa Käyttäjäryhmät-rekisteri.
  2. Valitse korttilistasta ryhmä, jolle oikeus halutaan antaa.
  3. Avaa Kurren oikeudet -välilehti ja rasti Perustiedot-osiosta Oikeus tilastointiin.

Ilman tätä rastia tilastointia voivat käyttää myös ne käyttäjät, joiden käyttäjäryhmälle on rastittu joko Lukuoikeus kaikkiin tietoihin tai Täydet oikeudet työjärjestyksiin.