Työjärjestystiedoston näkymiseen liittyvät oikeudet

Työjärjestyksen julkaisu

Päivitetty viimeksi: 21.11.2022

Uusi työjärjestys näkyy Kurressa aluksi vain sen luoneelle käyttäjälle ja niileä muille saman koulun käyttäjille, joilla on täydet oikeudet Kurreen. Kun työ on sopivassa vaiheessa, sen voi julkaista koulun muillekin Kurre-käyttäjille ja Wilmaan. Kurren tiedoston voi jakaa toiselle oppilaitokselle, jos samassa kannassa on muitakin kouluja.

Uutta Kurre-tiedostoa luodessa tallentuu Lisätietoja-välilehdelle tiedoston luoja, päivämäärä ja kellonaika. Sinne voi myös kirjoittaa lisäinfoa Kurre-tiedostosta, esim. keneen voi ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa.

Työjärjestyksen näkymiseen liittyvät julkisuusasetukset löytyvät Kurren Yleiset asetukset-ikkunan Tiedoston tiedot ja näkyminen -osiosta. Wilmaan liittyviä asetuksia on lisäksi Wilman asetukset -välilehdellä.